Daf Culinair Toertocht

Vraagprijs:
€ 76,00
Sinds:
19-01-2021
Gezien:
343
Aantal keer favoriet:
1
Plaats:
Maarheeze
Provincie:
Noord-Brabant (NL)
Telefoon:
Toon nummer
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
DAF Culinair: Een nostalgische rit met een DAF 33, uit de jaren zestig door het natuurschoon, met onderweg een culinair 3 gangen diner.
De middag start om 13.00 uur met een kopje koffie of thee met vlaai in onze gezellige 60-er jaren huiskamer. Na uitleg en demonstratie rijdt u onder leiding van een gids een tocht langs heide, bossen, natuurgebied en de verschillende dorpjes. Tijdens de tocht doet u 3 prima bekende restaurants aan waar u een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert geserveerd krijgt (zie uitbreidingen). U bent rond 18.30 uur weer terug bij het startpunt MiFaSoleX & Partners (vlakbij Eindhoven - zie route). Prijzen vanaf €76,00 per persoon (incl. BTW).
 
MINIMAAL 12 deelnemers
In de prijs zijn inbegrepen: koffie en thee met vlaai, een 3 gangen diner, huur DAF 33 , servicewagen stand-by met reserve DAF en brandstof. Verder zijn deze prijzen inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering. Huurprijs is voor 5 uur, elk uur langer wordt € 7,00 per persoon extra berekend. De drankjes zijn niet inbegrepen en dienen contant bij de verschillende restaurants te worden voldaan. Omdat u deelneemt aan het verkeer en i.v.m. de veiligheid is het gebruik van alcohol en bedwelmende middelen niet toegestaan voor de bestuurder.
Mifasolex verzorgt voor u een geweldig en gezellig culinair bedrijfsuitje of groepsuitje.

Reactieformulier