Fiat 900E / T - Foodtruck - IJsco - Koffie - Recla

Vraagprijs:
€ 7.500,00
Sinds:
19-01-2021
Gezien:
701
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Heerlen
Provincie:
Limburg (NL)
Adverteerder:
Elvee80
Bouwjaar:
1986
Brandstof:
LPG / Benzine
APK:
07-05-2022
Km stand:
37000
Beschrijving:

Met pijn in het hart verkopen we onze geliefde Gallina Vecchia.
Een Fiat 900E uit 1986, NIEUWE APK tot 07-05-2022. Zelf opgehaald in Italië ongeveer 6 jaar geleden, als eyecatcher om de winkel te promoten. Wat ze met verve heeft gedaan. Echter door een aantal veranderingen, waaronder ook de gezinssamenstelling, kan ze hiervoor niet meer voldoende ingezet worden. We hopen dat ze bij een ander lief baasje een nieuwe toegevoegde waarde gaat hebben.
Bijvoorbeeld als Foodtruck, mobiele koffiebar, camper of welke andere creatieve gedachten er boven komen.
De auto is reeds in Italië voorzien van een LPG installatie. In Nederland zijn er slechts een paar aanpassingen aan gedaan, zoals een grotere tank en weggewerkte vulnippel.
Zoals met alle oude (Italiaanse) auto's behoeven ze onderhoud. Dit is steeds met veel liefde gedaan. Echter is het nooit klaar. Ook nu mag er nog het een en ander aan gebeuren. Om de nieuwe eigenaar op pad te helpen, zit bij de aankoop een partij plaatmateriaal, een reserve motor, een extra versnellingsbak en diverse motor onderdelen. Divers klein materiaal. Het blok wat erin ligt, is het sterkere GBC blok wat gebruikt werd/wordt voor de 850 sport. Dit geldt ook voor het reserve blok.
Al met al zal de teller in totaal reeds richting de €15.000 lopen. Maar een hobby en liefde zijn ook wat waard zullen we maar zeggen ;-). Ze loopt en start goed overigens.
Interesse? Neem gerust contact op via de mail. Telefonisch slecht bereikbaar ivm werkzaamheden.

Reactieformulier