Spijkstaal foodtruck (to be) opknapper

Vaste prijs:
€ 1.100,00
Sinds:
26-05-2021
Gezien:
447
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Groningen
Provincie:
Groningen (NL)
Adverteerder:
Marc
Telefoon:
0619981616
Staat:
Opknap project
Beschrijving:
Met pijn in mijn hart verkoop ik "mijn project". Ik kom er met een volledige baan en een bedrijf er naast niet aan toe om dit mooie project tot een einde te brengen. Ik hoop dat iemand anders er wel tijd voor heeft. Het betreft een elektrische spijkstaal foodtruck.
Deze (to be) foodtruck heeft een mooie binnenruimte en staat laag bij de grond zodat je optimaal contact houd met je klanten.
De afmetingen: buitenkant LxBxH 440x150x225. de netto beschikbare werkruimte aan de binnenkant is 330x145x200.
De achterkant kan in zijn geheel open waardoor het makkelijk is de foodtruck te beladen.
Ik heb hem rijdend weggezet maar ik denk dat de accu's aan aanvervanging toe zijn. De accu's zijn makkelijk verkrijgbaar maar niet goedkoop. Het is een 24 volt systeem daardoor is het makkelijk om 230 Volt apparatuur via een (vrachtwagen) inverter aan te sluiten op het accu pakket.
Ik ben al begonnen om de zijkant geschikt te maken voor een verkoop luik en de stoel te vervangen voor twee stoelen uit een smart. Er moet een hoop aan gebeuren maar ik hoop dat een potentiele koper hier doorheen ziet en dit project af kan maken. De laatste foto is een voorbeeld zoals de foodtruck er uiteindelijk uit kan zien. Doe geen onzin biedingen want daar reageer ik niet op.

Reactieformulier